middagsmat

Idag har varit en sån där dag när mina vänner verkligen har känt att jag tänker på dom. Har suttit hela morgonen och letat efter ett recept på "heta räkor", tänkte jag skulle laga till det på fredag när jag är hos Pål. Jag har nu inte lagat denna rätten på Hmmm 20 år kanske så det receptet jag hade är bortglömt tyvärr. Men så ringde min underbara vän, som jag då inte har pratat med på evigheter, just idag :D Fick receptet men även ett annat recept på en busenkel rätt. Har nu bestämt mig för att laga den andra rätten istället.. hehehe vad det blir??? Det får alla ni som läser min blogg reda på efter helgen. Kan ju inte avslöja det nu eftersom jag starkt misstänker att älsklingen sitter och läser min blogg med.. hahaha..Helt enkelt Pål, du får se på fredag :D.
Annars händer det inte så mycket just nu. Längtar tills mitt nya jobb börjar och försöker göra det "gamla" lite mer uthålligt. Håller idag på att tvätta en massa maskiner tvätt så jag har något att ta på mig när jag nu åker till Norge i helgen. Kan vara bra har jag hört så jag inte kommer naken :O.

Ha en sagolik dag!!
kram

Mina äslklingar



En helt vanlig söndag och Timmy på väg till ett barnkalas.
Han är en liten linslus och vill gärna posera framför kameran tillsammans med vår katt Cesar. Dock är väl inte katten en  lika stor linslus och hade nog helst velat försvinna :D
Jag tror att jag ska passa på att hälsa på mina föräldrar idag när Timmy ändå är på kalas. Vädret är underbart och jag känner nog inte för att bara sitta inne och mysa. Kanske man kan bjuda in sig själv på en liten bit mat :D

Ha nu en strålande skön söndag!
Kram

Nätshopping



Förra fredagen fick jag och min älskling för oss att shoppa loss på nätet :D
Detta blev Påls inköp. En ruskigt snygg FBK-tröja. Själv köpte jag en jag med fast inte riktigt samma modell.
Så nu är det bara att börja gå på matcherna med.

Timmy



Direkt efter träningen är man svettig och goooo

hockey, hockey, hockey :D

Idag är det en hockeydag.
Har varit på sonens ishockeyträning mellan 10.50-12.20. Som vanligt är det en iskall ishall vi har här i kommunen så jag tinar väl upp lagom till kvällen när nästa hockey drabbning är. Färjestad-Frölunda i LLA.. önskar jag vore där men får nöja mig med webradion och lyssna till matchen. Ska klä mig i grönt i kväll och hedra skölden :D

Nu blir det shoppingtur en stund. Middagsmat och födelesedagspresent ska införskaffas..

Ha en underbar lördag!
kramar

en vanlig dag..

Idag har det varit en ganska så bra dag när man nu sitter med facit i handen. På jobbet hade vi som vanligt lite att göra men med ett par goa skratt så tårarna rann fick man ny energi att klara av resten av kvällen. Ikväll har jag även talat om för övriga kollegor att jag nu slutar och går över till en annan avdelning. reaktion.. heheheh ingen tror jag...
Jag har blivit hälsad välkommen av mina nya kollegor idag med. Dom fick reda på igår att jag skulle börja och dom jag har träffat på idag tycker det ska bli kul att jag kommer till dom. Känns alltid lite extra att verkligen känna sig välkommen. Även deras avdelningschef kom idag och tyckte det var väldigt kul att jag "bytte" sida.

Har nu ikväll haft ett härligt samtal med min underbara, mysiga man. Våra samtal varje dag betyder så mycket för mig. Dom ger mig en styrka och en kraft som gör att det går lättare att längta. För längtar gör jag. Mer och mer för varje gång efter vi träffas. Nu är det "bara" en vecka kvar sen åker jag till honom igen. ÄNTLIGEN!!

Nu är det nog dags att säga god natt!
Kramar

Timmy (sonen) och jag


En ny dag

Idag känns det för första gången på länge kul att faktiskt få gå till jobbet igen.
Fick klart med nytt jobb igår och ska börja det nya den 20 oktober. Visserligen inom samma byggnad men med lite andra arbetsuppgifter. Kommer även få en ny arbetstid som jag känner passar mig som handen i handsken. Jag är ju som dom flesta vet ingen morgonmänniska och att jobba kväll för mig är ett nästan måste. Tyvärr fungerar det kanske nu inte så bra med kvällarbete heller när man har barn så min nya arbetstid blir från förmiddag till tidig kväll istället :D känner att det är perfekt! Nu kan jag både ta det lugnt på morgonen och ändå vara med på sonens aktiviteter på kvällen.
Har faktiskt inte hittat någon nackdel med min nya arbetstid än.. hahaha det kommer säkert... men tillsvidare kommer jag bara njuta.
Ha nu en kanonbra dag! kram


Välkommen till min nya blogg!

men risk för att bli tjatig. men det verkade som mitt första inlägg kom bort :(

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Att blogga är första gången för mig.

Jag får helt enkelt se under resans gång vad som händer här.
För vissa av mina vänner som säkert kommer att jaga mig här så kan jag säga redan nu att roligare än så här blir det nog inte ;-)
För Er andra... Nu startar vi resan!!
kram

RSS 2.0